خوردن مركبات خطر سكته مغزي را در زنان كاهش ميدهد
نتايج يك مطالعه جديد در آمريكا نشان داده است، زناني كه مرتب از انواع ميوههاي مركبات مثل پرتقال و گريب فروت استفاده ميكنند كمتر در معرض خطر سكته مغزي قرار ميگيرند.
به گزارش بنیان به نقل از ايسنا، پزشكان دانشگاه ايست آنجليا در شرق انگليس با ارزيابي اطلاعات جمع آوري شده از 69 هزار و 622 پرستار زن كه طي 14 سال تحت آزمايش بودهاند، دريافتند مصرف اين ميوهها خطر لخته شدن خون در عروق مغزي را كاهش داده و در نتيجه احتمال سكته مغزي كم ميشود.
هدف از انجام اين مطالعه بررسي تاثير مصرف فلدوونوئيدهاي روي سلامت انسان بوده است. فلاوونوئيدها گروهي از تركيبات موجود در ميوهها و سبزيها و شكلات تلخ هستند كه براي سلامت مزاياي بسياري دارند.
در اين مطالعه كه در مجله انجمن قلب آمريكا به چاپ رسيده معلوم شد مصرف ميوهها و سبزيهايي كه ويتامين C بيشتري دارند خطر سكته مغزي را در زنان كاهش ميدهد.
پایان مطلب/
©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved